Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miert lehet ennyi jó csajt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet ennyi jó csajt csúnya gyerekkel látni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 22. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert agyatlanok, és azt hiszik, hogy most az a menő, ha "páWaHhHhH" pasijuk van. Én mondjuk már ezen a "páva" szón hanyatt dobom magam a röhögéstől, de ez biztos azért van, mert már 32 éves vagyok. Majd kimennek a divatból a PáwwákHhHhH is és lehet, hogy legközelebb pont te leszel az ideál :)
2016. jan. 22. 22:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Hmm és ezt egy nő írta
2016. jan. 22. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:
En pont forditva vettem eszre :D sok helyes srac dagi pattis lanyokkal
2016. jan. 23. 20:40
 14/14 unicorntears válasza:

Én alapvetően kevesebb helyes,jóképű fiút szoktam látni,mint ahány szép lányt (persze ez az én egyéni ízlésem,sokszor mondják mások szerintem nagyon szép lányokra,hogy rondák,és szerintem abszolút nem jóképű férfiakra/fiúkra,hogy "jaaaj de helyes")

Ettől függetlenül fordítva is lehet,mert szép gyerekeknek is szokott kevésbé vonzó barátnőjük lenni. Egyébként ha valamire ki van hegyezve a figyelmed,akkor azt jobban észreveszed. Szóval lehet,hogy fordítva is ugyanaz van,de te nem nézegeted a másik srácokat, hogy JAJ DE JÓL NÉZ KI aztán elemezgeted,hogy a csajuk mennyire tré. Egyébként sem biztos,hogy aki szerinted szép lány az a lányok közt szép és aki szerinted helyes fiú az a lányok közt is annak számít,lehet,hogy akikre gondolsz,azoknak nagy része nekem vagy másnak tetszene. :D

2016. febr. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!