Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én alapvetően kevesebb helyes,jóképű fiút szoktam látni,mint ahány szép lányt (persze ez az én egyéni ízlésem,sokszor mondják mások szerintem nagyon szép lányokra,hogy rondák,és szerintem abszolút nem jóképű férfiakra/fiúkra,hogy "jaaaj de helyes")
Ettől függetlenül fordítva is lehet,mert szép gyerekeknek is szokott kevésbé vonzó barátnőjük lenni. Egyébként ha valamire ki van hegyezve a figyelmed,akkor azt jobban észreveszed. Szóval lehet,hogy fordítva is ugyanaz van,de te nem nézegeted a másik srácokat, hogy JAJ DE JÓL NÉZ KI aztán elemezgeted,hogy a csajuk mennyire tré. Egyébként sem biztos,hogy aki szerinted szép lány az a lányok közt szép és aki szerinted helyes fiú az a lányok közt is annak számít,lehet,hogy akikre gondolsz,azoknak nagy része nekem vagy másnak tetszene. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!