Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Merre menjünk a barátnőmmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre menjünk a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve együtt vagyunk. Ő 16, én 18 múltam. Nyáron rendszeresen bejártunk sétálgatni, strandra és minden szabadidős helyre, de télen nem igazán jönnek a jó programok, a mozi-vacsi-kávé dolgot meg már unjuk. Ha valakinek lenne jó programjavaslata, azért hálás lennék. Lehetőleg ne a szex irányba menjen el, mert ez nem az a topic. :)

2016. jan. 21. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem tudok nagyon ötlet adni, talán a jégkorcsolya, bowling, billiárd, esetleg ha nem vagytok fázósak akkor valami séta. Esetleg közös sütés-főzés, forralt borozás.
2016. jan. 21. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg egymásnál csak úgy beszélgetni? :)
2016. jan. 21. 17:12
 3/4 anonim válasza:

Menjetek korizni! :)

Ha szerettek múzeumba járni, az is nagyon jó program lehet együtt. Ha nem, akkor vannak olyan kiállítások, amik nem "unalmasak" Láthatatlan kiállítás, van most ez a Getaway to Space kiállítás, ilyesmikre gondolok.

De az állatkert/Tropicarium is jó program lehet. :)

2016. jan. 21. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Az együtt főzés a hónap legjobb programja, korábban magam sem hittem volna. :D
2016. jan. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!