Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNY LESZÓLÍTÁSA! Lányok mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok,van egy évfolyamtársam aki tetszik de még nem beszéltünk. Ha éppen egy busszal megyünk reggel suliba sokszor összenézünk, ráadásul ahogy megtudtam tőlem pár utcára lakik.:D lányok nektek hogy esne/örülnétek-e ha az illető( ez esetben én) leszólítanálak? Úgy terveztem, ha pl. buszon van üres hely mellette, akkor megkérdezem, hogy szabad-e és rögtön el is elkezdődött a beszélgetés.:D véleményeket, javaslatokat kérnék:(2016. jan. 15. 16:42
12/13 A kérdező kommentje:
SZIASZTOK,IGEN!! Pontosan ugy tortent ahogy elterveztem:D meglepődött es megvolt kicsit illetődve de sokat mosolygott es latszolag orult:D raadaskent ma a buszmegalloban is ottvolt es odajott hozzam. Az elejen meg mindig megvolt kicsit illetodve de mire a sulihoz ertunk mar kibontakozott:D sokat mosolygott es szerintem tenyleg jol esett neki hogy odamemtem hozza, mert latszolag nem egy tarsasagi,olyan lany akit korulrajongnak a fiuk pedig nagyon szep..Koszi mindenkinek a pozitiv valaszokat!!
2016. febr. 10. 17:05
13/13 anonim válasza:
3-as vagyok. Orulok, hogy ilyen jol sikrult, en szurkolok a tovabbiakban is, bar tobb fiu lenne ilyen:))
Bocsi az ekezetekert. 15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!