Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek? Foglalkozzam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Foglalkozzam még vele? 16f

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy van egy lány aki nagyon tetszik és ma ráírtam. Már sokat beszélgettünk a hétvégén. Ma elhatároztam magam es megírtam neki hogy tetszik. Ő azt írta hogy neki egy másik fiu tetszik de velem is beszélgetne még meg talalkozna is Velem de csak ugy ha az egyik barátnője is ott van. De a végén oda írta hogy talán lenne nekem a barátnőm. Most mit tegyek? Légyszi csak értelmes válaszokat. Kort és nemet is koszi

2016. jan. 10. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval ha az eredeti srác nem jön össze neki, elég vagy te. Ilyen szerintem neked sem kell, hogy pótlék legyél. Ha meg nem akar veled kettesben találkozni valószínűleg azért hogy ne tudj lépni felé. De lehet hogy csak dönteni nem tud. 17/f
2016. jan. 10. 20:12
 2/4 Naoto válasza:

Tetszik, vagy szerelmes vagy belé? Nem mindegy. :) Ha el tudod nélküle képzelni a jövődet, én azt tanácsolom, hogy legyetek/maradjatok barátok (aztán később újra felhozhatod neki a témát, ha még mindig tetszik neked, miután jobban megismertétek egymást). Ha viszont tudod, hogy még nem volt párkapcsolata, könnyen megeshet az a szituáció is, amit az előző válaszíró vetett fel. Lehet, hogy csak bátorításra szorul, mert fél a következményektől. Ha viszont tényleg érdekel a lány, fogadd el az ajánlatát, beszélgessetek sokat a barátság keretein belül maradva, majd később újra beszélhettek erről, és akkor már biztos lesz rá rendes válasza. Bizonytalanba semmiképpen ne menj bele, mert megsérülhetsz, ellenben harcolhatsz érte.

/1998, L

2016. jan. 10. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok belé:)
2016. jan. 10. 21:48
 4/4 anonim válasza:
szerintem elrontottad mert írtál neki beszéljetek személyesen teljesen más lesz 16/l
2016. febr. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!