Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van több esélye egy jóképű srac aki facen ismerkedik vagy egy átlagos srác aki személyesen?
Tapasztalatból, a facebookon ismerkedőnek.
Én jobban öltözködtem, sokat viccelődtem, egyedi stílusom volt, sok közös témánk.
Másik srác egy kicsit idősebbnek nézett ki meg testesebbnek, de tipikusan az a fajta volt akik egymás mellett állnak 6-an és nem lehet megkülönböztetni őket.
De nem bánom, mert ha ő ki tud jönni egy ilyen sráccal akkor tuti, hogy én nem tudtam volna hosszú távon jól kijönni ezzel a lánnyal, ugyanis a másik sráccal teljesen ellentétes a stílusunk, az ízlésünk, más értékeket képviselünk.
Az atlagos szemelyesen ismerkedosnek!
Mivel azt irtad ugyanolyan belso tulajdonsagokkal rendelkeznek, akkor mar a srac annyival elorebb van hohy szemelyesen is kialakit egy kontaktust a lannyal!
Es az “atlagos” kulso is relativ.
Nem kötekedésből írom, de eleve nem ugyanolyan belső tulajdonságokkal rendelkezik a két srác, ha az egyik személyesen, a másik meg interneten ismerkedik. Ez azért sok mindenre utal. ;)
De amúgy szerintem fifty-fifty. A jó külső mindenkinél szempont, de vannak olyan lányok/nők akik eleve nem írnak vissza azoknak akik FB-n akarnak ismerkedni. Szóval ez nagyban függ a lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!