Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kinek van több esélye egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van több esélye egy jóképű srac aki facen ismerkedik vagy egy átlagos srác aki személyesen?

Figyelt kérdés
Tegyük fel ugyan olyan belső tulajdonságokkal rendelkeznek.

2016. jan. 10. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból, a facebookon ismerkedőnek.

Én jobban öltözködtem, sokat viccelődtem, egyedi stílusom volt, sok közös témánk.

Másik srác egy kicsit idősebbnek nézett ki meg testesebbnek, de tipikusan az a fajta volt akik egymás mellett állnak 6-an és nem lehet megkülönböztetni őket.

De nem bánom, mert ha ő ki tud jönni egy ilyen sráccal akkor tuti, hogy én nem tudtam volna hosszú távon jól kijönni ezzel a lánnyal, ugyanis a másik sráccal teljesen ellentétes a stílusunk, az ízlésünk, más értékeket képviselünk.

2016. jan. 10. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A netes ismerkedésnek is megvannak a fortélyai, meg a személyesnek is. Tudni kell ezeket alkalmazni, és mindkét módszer eredményes lehet.
2016. jan. 11. 17:44
 13/14 anonim válasza:

Az atlagos szemelyesen ismerkedosnek!

Mivel azt irtad ugyanolyan belso tulajdonsagokkal rendelkeznek, akkor mar a srac annyival elorebb van hohy szemelyesen is kialakit egy kontaktust a lannyal!

Es az “atlagos” kulso is relativ.

2018. márc. 11. 15:36
 14/14 anonim válasza:

Nem kötekedésből írom, de eleve nem ugyanolyan belső tulajdonságokkal rendelkezik a két srác, ha az egyik személyesen, a másik meg interneten ismerkedik. Ez azért sok mindenre utal. ;)

De amúgy szerintem fifty-fifty. A jó külső mindenkinél szempont, de vannak olyan lányok/nők akik eleve nem írnak vissza azoknak akik FB-n akarnak ismerkedni. Szóval ez nagyban függ a lánytól.

2018. márc. 11. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!