Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatnám meg azt hogy én mennyire jövök be neki? 15/F
Figyelt kérdés
Van egy lány egy matektanárhoz szoktunk járni. Szokott ő látni engem meg én is őt, de akkor nincs alkalom arra hogy leálljak vele beszélgetni, nem vagyok biztos abban hogy én is bejövök neki. Szóval egyrészt hogy tudhatnám meg hogy tetszek-e neki itt értek arra hogy szemezzek vele hosszan vagy ilyesmi?, másrészt hol tudnék vele egy pár szót váltani, ismerkedni?
Harmadrészt ha van itt 15 év körüli pestmegyei lány rám írhat beszélgetni ha akar!
2016. jan. 5. 18:37
1/3 anonim válasza:
szerintem keresd meg fészbukon és írj rá, veszteni nem vesztesz vele, csak ne rohand le egyből, hanem előbb ismerd meg és utána már érezni fogod, szimpatizál-e veled
3/3 Swagsy válasza:
Nézd meg, hogy ha rád néz, kitágul-e a pupillája, illetve a lába feléd irányul-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!