Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti járnátok ilyen szőrös karú lánnyal?
14éves vagyok, és sajnos eléggé szőrös. A fiú ismerőseimnek sincs ilyen sok szőr a karjukon.
Mennyire fogadják ezt el a korombeli fiúk
Nekem is hasonló volt. Hormonális is lehet a dolog, szerintem egy dokival érdemes lenne megnézetni. :) Mert ha az, akkor viszont utána lehet kezelni. HA nem az, akkor pedig szintén millió eljárás van a szőrtelenítésre, és egy jó kozmetikus biztosan segít. :)
17/L
Kérlek, ne hallgass azokra, akik fiú létükre azzal jönnek, hogy rajtuk egy szőrszál sem nő. (Ez nekik elég ciki..)
Semmi baj nincs veled, a szőr nem betegség.
Ha sötét a hajad/szemed/szemöldököd, akkor egyértelműen ez is jön vele.
Másoknak is van, maximum világosabb.
Ha nagyon zavar, akkor esetleg hosszú és költséges procedúrát végigjárva az endokrinológus tud vele mit kezdeni.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, aki szeret, az elfogad így. Ne fájjon emiatt a fejed.
köszönöm a válaszokat,
én is utálom a szőröm, de sajnos nem vált be egyik szőrtelítési módszer sem, egyszer rövidre nyírtam de akkor meg szúrt
úgyhogy így kell fiút találnom
nekem is van szőr a kezemen ahogy mindenkinek. Ez a normális. Ja és van barátom persze néha viccelődik vle hogy szőrösebb a kezem mint az övé (neki szinte alig van..) De ne borotváld többet árt mint segít:S ahogy a többiek mondták aki szeret az ezzel is szeret!:)
U.I: szőkítőporoztasd be kozmetikussal ha nagyon zavar:)
Nekem is elég szőrős a karom,de mivel vörös a hajam,olyan mint ha fehér lenne a karomon a szőr :D
Ha egy fiú szeret,nem azt fogja nézni milyen szőrös a karod :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!