Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és hosszú szőke hajú. Viszonylag sovány. Szerintetek szép vagyok? Mit változtassak magamon?2015. aug. 30. 19:15
1/8 BlazeMan55 válasza:
Kép nélkül elég nehéz megmondani
2/8 eznemlényeges válasza:
Kérlek küldj képet, mert így megmondani lehetetlen.
3/8 anonim válasza:
Ha a képzeletünkre bízod, a döntést, akkor szerintem szép vagy. Gondolom kép alapján is. A belső ami számít, a külső csak a legelején fontos, szerintem.
5/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Ha küldesz képet, megmondom a tutit :3
8/8 anonim válasza:
Mosolyogni tudsz? Nem kell, hogy mindig, de képes legyél rá. Sokan járnak felhúzott orral, beborult tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!