Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az olyan fiúval, aki nem mer lépni?
Ha nagyobb társaságban vagyok vele, nagyon csendes és rám is alig néz (de figyeli, amit mondok, ez látszik), ha 2-3an vagyunk, akkor viszont sokkal oldottabb, mosolyog rám nagyokat, a szemembe néz... a barátai is tettek már kétértelmű megjegyzéseket (nem bunkó módon). Ezek alapján én azt gondolom, lehet, hogy tetszem neki. Ő azonban nem az a... beszélős típus. Szóval ha igazam és van és tetszem is neki, sem egyértelmű hogy akkor ő most lépni fog felém. És nagyon idegesít, hogy nem tudom, mit csináljak :D
17l
Lépj te mert úgysem fog :D
Hátha utána már egy picit több bátorsága lesz :)
Egyenjogúság van... nem?
Akkor mi a gond?
Persze óvatosan, nehogy elijeszd.
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, egyenjogúság van, de sok fiú szemében még mindig nyomulás, ha egy lány kezdeményez... Én pedig félek a visszautasítástól... És nem tudom pontosan, hogyan kezdeményezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!