Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak az olyan fiúval,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az olyan fiúval, aki nem mer lépni?

Figyelt kérdés

Ha nagyobb társaságban vagyok vele, nagyon csendes és rám is alig néz (de figyeli, amit mondok, ez látszik), ha 2-3an vagyunk, akkor viszont sokkal oldottabb, mosolyog rám nagyokat, a szemembe néz... a barátai is tettek már kétértelmű megjegyzéseket (nem bunkó módon). Ezek alapján én azt gondolom, lehet, hogy tetszem neki. Ő azonban nem az a... beszélős típus. Szóval ha igazam és van és tetszem is neki, sem egyértelmű hogy akkor ő most lépni fog felém. És nagyon idegesít, hogy nem tudom, mit csináljak :D

17l

2015. dec. 29. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ha már egyértelműen érzed, hogy tetszel neki, akkor kezdeményezhetsz te is, mert az ilyen fiúknál már az is nagy dolog, hogy jelzik:D Vagy várj még egy kicsit, hogy kiderüljön, ahogy szeretnéd :D Sok sikert! ;)
2015. dec. 29. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Lépj te mert úgysem fog :D

Hátha utána már egy picit több bátorsága lesz :)

2015. dec. 29. 14:01
 3/9 anonim válasza:
Nem szégyen, ha a lány kezdeményez is a mai világban.
2015. dec. 29. 14:20
 4/9 anonim válasza:
100%
Nem tudom milyen gyakran tudtok kettesben lenni, de próbálj olyan helyzetbe kerülni vele, ahol nagyobb a lehetősége a megnyílásra. Ha gond az, hogy te lépsz először, akkor hívd el olyan programra, ami nem egyértelműen randi, ahol vagytok többen, de van lehetőség kettesben is lenni.
2015. dec. 29. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyenjogúság van... nem?

Akkor mi a gond?

Persze óvatosan, nehogy elijeszd.

2015. dec. 29. 16:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, egyenjogúság van, de sok fiú szemében még mindig nyomulás, ha egy lány kezdeményez... Én pedig félek a visszautasítástól... És nem tudom pontosan, hogyan kezdeményezzek.

2015. dec. 29. 18:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Közös, baráti programok vannak, olyankor mindig beszélgetünk...
2015. dec. 29. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csináld úgy hogy kettesben is tudjatok maradni. Lehet hogy nem tud megnyílni ha túl sokan vannak előtte.
2015. dec. 29. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
igyekszem...!! :)
2015. dec. 30. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!