Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok mit csinálni, hogy legyen?!
Figyelt kérdés
nagyon régóta irkálunk egy fiúval,1x találkoztunk eddig még. :) 8.-án megy ki Németekhez dolgozni és csak húsvétkor jön haza.. Megigértük egymásnak hogy én várni fogok rá,őmeg nemfog más lányokkal talizgatni.Evvel sok baj nincs,csak én könnyen szeretek bele emberekbe,és sikerült belé is.. De mostanába alig keres..:s félek hogy az első talinál valamit elrontottam,pedig próbáltam vele vicces,őszinte,aranyos lenni.. Mit csináljak?2015. dec. 28. 14:36
1/1 anonim válasza:
Ides', most nagyon megleplek! Lehet hoooooogy....... dolga van! (:O Hiiii! (:O Neeeeee, ilyen niiiincs! (:O Komolyan lehet, hogy esetleg...... nem ér rá?! (:O Megáll az ész..... (:O Nem a neten él.... (:O eszméletlen, ugye? (:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!