Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal megismerkedtem, beszélünk -tudom, vicces- facebookon és ezer szivecskét, meg egyéb hozzáhasonló smileyt küldözgetünk, meg elég érdekes témákról is szoktunk. Meg is beszéltük, hogy sok hasonlóság van köztünk, viszont azt mondta èlőbe, személyesen könnyen zavarban van. Mondtam már neki, hogy találkozzunk, (Én is könnyen zavarba jövök mellékesen) viszont csak azt mondta, hogy fogunk majd. Van neki is barátja, meg nekem is barátnőm, de egyikünk se érzi így jól magát.

Úgy érzem hogy nagyon megszerettem, pedig ez is furcsa, hogy interneten ismerkedek (amikor nem is nagyon szoktam).

Szerintetek csak nem mer találkozni, vagy micsoda?

Ő 14, én 16.

2015. dec. 27. 21:58
 1/4 anonim válasza:
lehet, hogy nem mer, lehet, hogy csak haver vagy neki. De erre biztosan csak ő tud válaszolni. Az is lehet, hogy a barátja miatt nem akar. Kérdezz rá.
2015. dec. 27. 22:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta szeretne, meg hogy várja. De azt mondta, hogy izgulós és utána terelt. De nem tudom, elég egyértelmű témákról beszélünk ahoz, hogy azt gondoljam, hogy nem csak barát akar lenni.
2015. dec. 27. 22:25
 3/4 anonim válasza:
hm..ezt nem értem én se. Nem említette, hogy szakítani fog a barátjával? És te nem szeretnél a tiéddel? Lehet, hogy arra vár
2015. dec. 28. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
De-de. Mindketten említettük.
2015. dec. 28. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!