Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edina015 kérdése:
Szerintetek mi baja?
Figyelt kérdés
Az ahelyzet hogy van egy srac az eletembe es mar nagyon reg irunk meg ilyenek! Egyszer felhivtam magamhoz hogy filmezzunk meg beszelgessunk arrol hogy lehetne-e valami koztunk! Bele is egyezett! Sokat beszeltunk arrol hogy akkor mit fogunk csinalni meg hogy milyen jo lesz es ilyenek! De utolso elotti nap kozolte velem hogy nagyon sajnalja de nem tud jonni mert romanorara kell mennie surgosen mert maskor nem tudja fogadni a tanar! Jo! Ezt elneztem bar nagyon rosszul ereztem magam,orakon at sirtam! Oke,de elfelejtettem a tortenteket! Aztan par hettel kesobb rakerdezett hogy valamikor fel johet-e jozzam! En ugye bleegyeztem mert nagyon szeretem! Jo! Az elotti nap megkerdeztem tole hogy akkor biztos hogy jon-e! Ugye mind a ketten jarunk kosarlabda edzesre! Es aval jott hogy de edzes lesz! S en mondtam hogy hat utana raer! Ő azt mondta hogy oke g meglassa! S akkor mondtam hogy oke de jojjon! S erre fel azt mondta hogy de lehet hogy az egyik haverjaval lehet hogy mennek el valahova! Hat na jo! Ez nagyon rosszul esett hogy inkabb a haverjaval megy mindt hogy hozzam jojjon! Nagyon fajt! Szerintetek most mit szeretne? Mert en ne ertem! Csak hiteget engem vqgy mi??? Kerlek nagy szuksegem van ratok! Mert nagyon szeretem! Esnem akarom elvesziteni meg jobban! Kerlek sok tanacsot adjatok! Es ertelmeseket! Ngyon boldog lennek! Koszonom elore iss!2015. dec. 18. 18:59
1/2 Anna0728 válasza:
Figyelj adj neki időt és majd adj neki karácsonyi ajándékot ....amit csak te tudsz róla vagy p amit nagyon szeret....adj neki időt és ne anyira nyomulj legyél nagyon optimista és vigyorgós...a lényeg az hogy még lehet hogy nem vesz olyan komolyen egy idővel lehet hogy komolyabban fog venni...mint már mondtam adj neki időt
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben! Turelmes leszek es meglepem valamivel! Koszonom szepen!
2015. dec. 19. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!