Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Le akar koptatni vagy tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar koptatni vagy tényleg nem ér rá?

Figyelt kérdés

sziasztok! nagyon megtetszett egy lány a suliba, évfolyamtársam. Ezért ráírtam facebookon és megkérdeztem hány órája lesz vissza is írt. kérdezte h miért.

Én meg nem egy besari gyerek vagyok ezért mondtam h nekem is anyi lesz és h utána nincs e kedve eljönni velem sétálni. Azt válaszolta h sokat kell tanulnia és egyből megy haza.

Erre én megkérdeztem h holnapután. erre azt válaszolta h a barátnőivel talalkozik.

na jó még itt se hagytam magam megkérdeztem tőle h valamikor maskor rá ér e azt írta h fogalma sincs erre én h megbeszéljuk majd suliba erre ő h jolvan szerintetek le akar e rázni vagy tényleg így volt ahogy mondta?

15/f lányok szerintetek?

2015. dec. 4. 20:15
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és a lánynak már volt egy szerelmi bánata kb 1 hónapja ezért nehezen nyílik meg
2015. dec. 4. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, holnapután vasárnap, még a boltok sincsenek nyitva, nemhogy a suli. :) Egyébként tfh ha random rámírna egy évfolyantársam, hogy randi, akkor elküldeném a halálba. Szóval vedd elutasításnak. Az meg már csak a csaj szegénységi bizonyítványa, hogy képtelen megmondani neked konkrétan. 16f
2015. dec. 4. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
ez tegnapelőtt volt és nem ismeretlenül írtam rá hanem szoktunk beszélni csak nem olyan gyakran
2015. dec. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!