Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első randiba belefér a csók?
Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 16:00
12/17 anonim válasza:
Szerintem simán! Mint a filmekben, hazakísérés, búcsú, csók, együttjárás.
13/17 anonim válasza:
Korosztály függvénye. Tini lányok szerintem nem fogják megengedni a puszit sem. Az idősebb lányok meg felhívnak valami harapnivalóra, és elkezd elfogyni rajtuk a ruházat :)
14/17 Are You Scorpio válasza:
Meg a kuki-csok is. :-)
15/17 anonim válasza:
igen pl:én mamám ahol lakik van egy kilátó és én ott képzeltem el.
16/17 anonim válasza:
A korotoktol fugg egy kicsit.
mást tartasz elfogadhatonak 14 evesen, és mast 18. meg 28.
én 14 évesen azt gondoltam, hogy belefér, de egyaltalan nem baj ha nincs.
most azt gondolom, hogy ha nincs, akkor azt jelentheti, hogy nem vagyok elég vonzó a srác számára.
17/17 anonim válasza:
már ha lány vagy:D
ja és én 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!