Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Flörtbe belefér a puszi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtbe belefér a puszi, csók, vagy az már nemcsak flört?

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a puszi belefér, a csók az már nagyon határeset. Az már ígéret...
2015. jún. 10. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
a csók a határvonal. szóval nem :D
2015. jún. 10. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Megcsaltad a parodat, es most probalod behatarolni, hogy tenylegesen megcsalas volt-e?
2015. jún. 10. 13:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves # 3/3, magadból indulsz ki? másképp hogy is jutna eszedbe ilyesmi?
2015. jún. 10. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Tudja mindenki, hogy megcsaltad, ne is magyarázkodj!
2015. jún. 10. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Vegulis igen, magambol. Nekem van parom, de ilyesmin nem morfondiroztam. Igy elgondolkodtam, hogy ez a kerdes mikor lehet relevans, es szerintem csak akkor, ha elcsattant egy csok, mikozben van parod, esetleg akkor ha randizgatsz valakivel, es ez alapjan szeretned eldonteni, hogy vajon lesz meg tobb is. (randi alatt ertem azt is, ha egy buliba csokolozol). Nos megkerdeztem az elso opciot, de latom nem az, akkor maradt a masodik. Vagy tevedek? Es nem akartalak felhzuni vagy megbantani.
2015. jún. 10. 13:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Tévedsz,ugyanis egyedülálló vagyok.De mellékes, én nem alaptalan gyanúkra,kritikákra várok,hanem válaszokra a kérdésemre.De azért kösz,hogy vetted a fáradtságot és pötyögtél:)
2015. jún. 10. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Az is maradsz, es mar nem csak flort.
2015. jún. 10. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele.
2015. jún. 10. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!