Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok tudnátok egy kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tudnátok egy kicsit segíteni?

Figyelt kérdés
Nekem olyan gondon lenne hogy 16 éves vagyok sportos alkatú semmi fura szokásom nincs mégis eddig minden lány akivel eddig beszélgetni tudtam kicsit másképp elhajtott mielött bármi (randi stb) lett volna. És nemtudom mi lehet ennel az oka. Egy dologba különbözök csak a többi hasonló korú sráctol hogy én nem az a "rámenős" sokszor inkább zaklatós vagyok pl gondolok most arra hogy amíg osztálytársaim pofoznak meg lányt heti szinten én ilyenre nem lennék képes nekem nem célom az erőszak. Félre értés ne essen nem egy nyámnyila papucs vagyok.

2015. nov. 13. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Lehet az a bajuk, hogy 16 évesen nem tudsz egy mondatot leírni helyesen.

20/L

2015. nov. 13. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt igazából azoktól a lányoktól kellene megkérdezni, akik visszautasítottak.

Ők tudnának neked érdemleges választ adni, hogy mi volt az ami nem jött be nekik, és így tudnál rajta változtatni!

2015. nov. 13. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyere én kirázom neked! 17L
2015. nov. 13. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet!

-lehet, hogy a testalkatod sportos, de lehet, hogy n vahy helyes srác. A lányokat jobban érdekli az arc, mint a test.

-Vagy lehet, hogy nem szimpi a személyiséged nekik. Lehet, hogy unalmas vagy, esetleg nem vagy poénos (a lányok imádják, ha egy srácnak van humora)

De inkább ezt valóban tőlük kéne megkérdezned. Biztosan válaszolni fog valamelyik. Amiket leírtam, csak találgatások, nem ismerlek, nem láttalak életembe, csak tipp volt, hogy ezek is előfordulhatnak.

17/f

2015. nov. 13. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Bocsi nem 17/f, hamem 17/l. Elírtam

2015. nov. 13. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
most ezzel az írással azt akarod h azthigyjük tökéletes vagy, és nem veled van a baj? hogy jaj te csak abban különbözöl hogy te milyen kedves vagy meg rendes, meg nem rámenős xD pedig ha mindenki lekoppint igenis veled van a baj vazze
2015. nov. 13. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Miert pofozzak meg a lányokat? :O

Milyen indokkal?

Es eddig lehet rossz lányoknál próbálkoztal

2015. nov. 14. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!