Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon csúnya ha egy lányon fogszabályzó van?
Figyelt kérdés
Pl.ha beszél vagy mosolyog,még nincs de nem sokára lesz,engem nagyon zavar.Titeket zavarna?2015. nov. 8. 06:36
11/13 anonim válasza:
Nekem +bejövős,nagyon tetszik.
12/13 anonim válasza:
Persze, hogy csúnya. De ha belegondolsz, hogy utána milyen szép lesz akkor kit érdekel? Az a csúnya ha láthatóan fogszabályozóra lenne szüksége de ba*SSz*ik rá valaki... Hordjad nyugodtan, to(l)jjjd le ha valaki megjegyzést tesz és élvezd hogy felnőttként gyönyörű lesz a mosolyod és te leszel ilyen értelemben a pasik kedvence a szép mosolyod miatt.
13/13 anonim válasza:
Hát nem az hogy csúnya... csak én sajnálom őket. Nekik később jön el az az időszak, akkor viszont szép fogaik lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!