Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nagyon csúnya ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nagyon csúnya ha egy lányon fogszabályzó van?

Figyelt kérdés
Pl.ha beszél vagy mosolyog,még nincs de nem sokára lesz,engem nagyon zavar.Titeket zavarna?

2015. nov. 8. 06:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem ettől nem lesz valaki csúnya ha ennyi zavar egy lányba akkor inkább hagyd ott
2015. nov. 8. 07:23
 2/13 Kevin64 válasza:
Ízlés kérdése mert van akinek nem tetszik van akit nem zavarja és vaz akinek ez kifejezetten be jön. De jobb ha vigyázik arra hogy a vas drót között ne maradjon étel maradványmert nem a leg esztétikusabb meg hát a fogak is ki lyukadnak. Ezt rendszeres fogatmosással lehet kiküszöbölni. Az alsó fogsoron annyira nem látszik a fogszabályzó. Nekem is van. Amúgy megéri a szenvedés nagyon szép lesz a fogsor de ez már dokitól is függ. Nekem nem tetszik.
2015. nov. 8. 07:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és a véleményetekre lennék kíváncsi..:)
2015. nov. 8. 07:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok de szerintem guszrustalan már bocsi de azért ha rajtad van nem tudod úgy kimosni és a kajamaradék beszorul mögé ee persze ha szépen mindig ki van mosva és risztán van tartva rendesen akkor nem sőt van skinek még jól is áll
2015. nov. 8. 07:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor úgy mondom h totál nem izgat
2015. nov. 8. 07:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi!!
2015. nov. 8. 09:15
 7/13 anonim ***** válasza:
tisztán tartására fokozottan kell figyelnie, de ha rendben van, akkor egyáltalán nem zavaró, sőt értékelem azt, hogy odafigyel az egészségére, egyfajta igényességről tanúskodik az, hogy viseli a fogszabályzót, törekszik arra, hogy megfelelő legyen a fogsora...meg egy időszakos dolog ez, 1 év, talán 2...
2015. nov. 8. 09:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak azert kellene hogy tokeletesek legyenek a fogaim+kiis lesz feheritve:)
2015. nov. 8. 09:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten bejön! :)
2015. nov. 8. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Sz@rom le magasról ! Ez semmit nem jelent sőt ürölök is neki mert szebbek lesznek a fogai . Inkább mint hogy kilegyen rodh@dva .
2015. nov. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!