Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme már 7. -be elkezdeni csajozni?
Még nem volt barátnőm, és nem tudom lenne-e már értelme.
Mert esélyem lenne a lányoknál (12/F, 180 cm).
#10 Igazából az a veszély, hogy a suli rovására menne, nem igazán fenyeget. (Fél kettőkor végzek, kettőre kész a lecke és négy-ötig semmi dolgom.)
#11 Nincs bajom vele, hogy magas vagyok, és ezt jó tudni.
#13 Nem tudom, miért ne lehetnék hetedikes 12 évesen. 2002-es vagyok, karácsonykor leszek 13, és még 2003 januári osztálytársam is van.
Amúgy "kiszemeltem" van, önbizalomproblémában nem igazán szenvedek, csak nem tudom, hogy kellene kezdeni a beszélgetést, mivel nem igazán van tapasztalatom ilyen téren.
Miért ne lehetne egy 7.-es 12 éves?Ha normálisan vagy hetedikes,akkor 2003-asnak kellene lenned,és ha meg év vesztes,akkor meg 2002-es.Szóval miért ne lehetne 12 éves?Nem értem..
Amúgy meg ha tényleg tetszik vki,akkor szerintem nem korai,de attól függ,hogy érzed. :) Csak ne siesd el:) Ha osztálytársad,akkor menj oda a lányhoz,beszélgess vele,ismerd meg..és aztán ha már közelebb kerültök egymáshoz nyugodtan hívd el vhova :)) És ne félj...utálom,ha egy fiún látszik,h tetszel neki,de nem mer odajönni...és általában ez van :DD Ha meg nem osztálytárs,akkor kezd szemezéssel,aztán szólítsd le vmiért,aztán meg megy magától a dolog :) Amúgy meg nincs ilyen,hogy a saját évfolyamodból,vagy az eggyel alattad járókból válasz...egyrészt ha mondod,hogy van kiszemelted,akkor nem is kell választanod mást,másrészt pedig idősebbeknél is próbálkozhatsz,ezt nem kell így behatárolnod,hogy csak fiatalabb lehet...pl én 2000-es vagyok,és simán bejönnek a 2002-es fiúk ;) És az,hogy 180 cm vagy..normális,sok ilyen magas fiú van :)És az meg nem gond,ha a lány alacsonyabb nálad,ne ezért ne tetszen vki,mert,hogy hogyan néznétek ki egymást mellett...nem ez számít :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!