Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval volt egy fiú aki nagyon tetszett.én nem tetszettem neki de addig kapartam amíg jobban meg nem ismertem néha beszélgettünk.Nagyon félénk volt de aztán megkérdeztem tőle h tetszek e neki és azt mondta igen.erre bepánikoltam(holott egész végig ezt akartam) és kitöröltem kerülöm nem akarom látni.nem vagyok egy olyan lány aki mindenkivel kikezd inkább csak megijedtem elötte nem volt fiúm ez normális? h így félek? h ennyire félek az elkötelezödéstől?konkrétan ha valakiről megtudom h tetszek neki egyszerűen kerülöm azt az embert teljesen bepánikolok és elszaladok egyébként 15 éves vagyok2015. okt. 30. 21:28
1/2 anonim válasza:
Miért tepertél, ha aztán bepánikolsz?
Ez normális, csak a kettő nem függ össze...
2/2 A kérdező kommentje:
Azért mert akkor még nem gondolok bele.De amikor történik valami akkor megijedek
2015. nov. 1. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!