Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem megy soha sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy soha sem?

Figyelt kérdés

Már 2 lehetőséget szúrtam el.

Mind a két esetben megakart csókolni egy fiú, de elutasítottam, mert egyszerűen nem megy, vagy nem is tudom. Félek attól, hogy full béna leszek, ilyesmi. És ez teljesen gátol... :(

2015. okt. 30. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Lehet még túl fiatal vagy/annak érzed magad hozzá. De valószínűbb,hogy nem a megfelelő fiú akart megcsókolni,és ezért utasítottad el. Szerintem ,ha az ember igazán szerelmes valakibe,akkor megmeri csókolni a másikat. Azért örülj neki, hogy nálad már legalább próbálkozott valaki,mert nálam még nem és ne emészd ezen magad, idővel úgyis menni fog :)
2015. okt. 30. 12:20
 2/4 anonim válasza:
100%
Gyakorlat teszi a mestert :) Attól, hogy béna leszel ne félj. Ha az is leszel, hát istenem, majd belejössz. Ilyenért nem kell félni, előbb utóbb úgyis túl fogsz esni rajta :) És hát mindenki kezdte valahol :D Úgyhogy szerintem, ha legközelebb ilyen helyzetben leszel és tetszik a srác meg jól is érzed magad vele és megakar csókolni, akkor engedd neki :)
2015. okt. 30. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat :)

aranyosak vagytok :)

egyébként 15 éves vagyok :D

2015. okt. 30. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bátorság nagylány! De hidd el mindenkinek meg van ez az érzése!

És mégis mindenki megadja magát a vágynak!

2015. okt. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!