Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem irt?
Figyelt kérdés
Megismertem egy 20 eves fiut egy szulinapon, ahol csak szemeztunk, mert nem jott oda hozzam ( azt mondja azert mert nem tudta hogy van e baratom). Utana facebookon likeolt, en visszalikeoltam.. Utana pedig ramirt es megbeszeltuk hogy megyunk talalkozni.. 6-ig mateken voltam de o ezt elfelejtette, ezert 40 percet vart ram az autoban... Kb fel orat voltunk egyutt mert utana kellett mennie(lehet kamu). Azota nem irt semmit..mit gondoljak ilyenkor?2015. okt. 30. 10:26
1/4 A kérdező kommentje:
En 18 eves vagyok, es tegnap ota nem irt
2015. okt. 30. 10:41
2/4 anonim válasza:
Én anno találkoztam egy sráccal és utána kb. 2 hónapig nem írt, már le is mondtam róla, gondoltam, hogy nem jöttem be neki.
Aztán írt és kiderült, hogy válnak a szülei és ez az egész családot nagyon megviseli és nem akart beszélni senkivel, mert tudta, hogy megbántana valakit.
Szóval bármi lehet az oka, ráadásul olyan sok idő még el se telt.
Ha te úgy érzed az a fél óra jó volt, akkor írj rá szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Biztos nincs semmi ilyen problemaja..nem a fiu szokasa irni ilyenkor? Nem merek rairni mert felek, hogy nem jovok be neki.Mellesleg eddig is mindig o irt nekem.
2015. okt. 30. 13:56
4/4 anonim válasza:
Írhatsz te is nyugodtan. Ha nem jössz be neki akkor azt majd remélhetőleg elmondja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!