Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mondanátok véleményt a testalkatomról?
Figyelt kérdés
Mert néha úgy érzem valami nem okés,a velem egyidős lányok annyira vékonyak,hogy néha rosszul érzem magam a társaságukba
2015. okt. 29. 09:44
11/20 anonim válasza:
Hány éves vagy? :D Mert ha elég fiatal, akkor még sokat változhatsz, és ezt nem rossznak szánom. :) Csak ha esetleg nem vagy elégedett az alakoddal <túlsúlyosnak hiszed magad) ez még sokat változhat, ha normalizálódnak a hormonszintjeid :)
12/20 anonim válasza:
szerintem nagyon szép testeded van!Mi pasik kifejezetten szeretjük ezt a testalkatot!
17/20 anonim válasza:
Nálam ez 2/3-as, avagy középső kategória felső szegments.
19/20 anonim válasza:
Szerintem ha valaki ennél vékonyabra akár fogyni az már majdhogynem beteges
20/20 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok annyira vékony lehet nem látszik de a 57 kiló az 57 kiló marad de örülök hogy nem látszik
2015. nov. 2. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!