Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mondanátok véleményt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés

Megpróbálom leírni magam és hogy mi az ami jó és mi az ami nektek nem jön be,okés?

15 éves lány 166cm mélybarna szem,szőkés-barna haj sportos testalkatú tehát nem is vékony nem is kövért azt mondanám pont jó.Tulajdonság,szeretem ha megbíznak bennem az emberek,egyes dolgokon könnyen felkapom a vizet,pozitív,mosolygós vicces lány vagyok aki imád sportolni,talán rossz tulajdonság a többiek szerint hogy nem járok el bulizni sok választ kérnék vagy ha privátba írjátok úgy is jó

2015. szept. 11. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Tucat tini.
2015. szept. 11. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ami nagyon bejön nekem az hogy pozitív és mosolygós, az hogy vicces az teljesen szubjektív... Ami viszont nagyon nem tetszik hogy könnyen felkapod valamin a vizet, viszont az hogy nem jársz el bulizni nem negatív, vannak emberek akik nem szeretnek eljárni, én is csak házibulikba szoktam menni, van aki az otthon filmezős fajta, meg fogod találni azt aki kell nem kell idegeskedni :) 17/F
2015. szept. 11. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
#1, mert te baromira eredeti vagy, igaz???
2015. szept. 11. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem minden stimmel . Nálam az már egy nagyon jó pont ,ha sportol egy lány. Én se nagyon járok buliba , ha megyek is nem szoktam inni pont azért mert sportolok és rontja a teljesítményem .

18/F

2015. szept. 11. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ezt látni kéne :D
2015. szept. 11. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Privátban esetleg küldhetnél egy képet, ha gondolod arc nélkül és úgy egyszerűbb! ;)
2015. nov. 21. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!