Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezt most vegyem randira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most vegyem randira hivasnak? Tobb lent

Figyelt kérdés
Na szoval... Az van, hogy van egy fiu,aki tetszik nekem es eleg valoszinu, hogy en is neki, osztalytarsrolvan szo. Egyik nap a musebrol beszelgettunk igy az egesz osztaly. A srac mondta, hogy delutan megcsinalja nekem. Delutan nem sikerult neki, de mondta hogy a szunetben gyakorolja, es majd szunet utan megcsinalja. Kerdezte, h melyik nap megyek haza rogton ebed utan. Mondtam, hogy szerda. Mondta, hogy az neki is jo, es hogy azert nem a suliban kene, mert a tanarok nem biztos,hogy orulnenek annak, hogy a diakok ragasztoval kenik egymas kezet. Akkor megbeszeltuk h jo, nem a suliban. Utana mar mindkettonknek mennie kellett, ennyi volt. Bocsi a rossz irasert. Na??? Szerintetek ez mit jelent?????

2015. okt. 26. 23:12
 1/2 anonim válasza:

Hát ez így elég kevés infó...

Úgy általában hogyan viselkedik veled? Miből érzed azt, hogy te is bejössz neki? Más lányokkal hogyan viselkedik?

2015. okt. 27. 10:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Hat. Masok szerint is bejovok neki. Meg mindig mindent velem szeretne csinalni, rengeteget beszelgetunk, szemezunk, egyitt tanulunk, ha valami olyanrol van szo, hogy meg kene olelnie engem v ilyesmi rogton teljesen izgatott lesz, foleg csak az e vicceimen rohog, barmikor valami nevet kell valasztani, mindig az en nevemet es kezdobetumet valasztja, stb....

Hat mas lanyokkal egyaltalan nem csinalja ezeket. Neha valtanak egy- ket mondatot, de kb. Ennyi....

2015. okt. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!