Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek el első randira?
Figyelt kérdés
8. Osztályos fiú vagyok. El szeretnék vinni egy lányt randizni, de hogyan? Apueknak nem akarom elmondani. Szimplán mondjam meg a lànynak, hogy ott találkozzunk? Én meg busszal. Esetleg mas ötlet?2015. okt. 22. 14:57
1/8 anonim válasza:
Igen hívd el ha látod hogy neki is szimpi vagy biztos bele egyezik.Na de a szülőknek legalább azt mond meg hogy hova mész,még ha azt nem is hogy randizol.
2/8 anonim válasza:
Busz, gyalog, bkv, máv, bringa stb.
Apuéknak nehogy megmond
Amugy jo neked. Én 10. Es vagyok és még egy randim se volt. Sem hasonló más élvezet lánnyal.
15/f
3/8 anonim válasza:
jaj hát akkor menj te is és könnyebben adsz tanácsokat.
de a szülők csak tuják
4/8 anonim válasza:
mert az élvezet a randi után jön
5/8 anonim válasza:
Azt neked kell tudni, hogy hogyan jutsz oda. Busz vagy más.
Nálunk pl. semmi más tömegközlekedés nincs, csak busz.
Én egyébként azt mondanám a szülőknek, hogy barátokkal találkozom, és akkor ők is elvihetnek.
Ha tömegközeledéssel mész, akkor is mondd meg, hogy hova mész, csak azt nem kell elmondani, hogy randi. De azért tudják, hogy merre jársz.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment a zöld pacsi mindenkinek! És a lánynak mit mondjak? Ott talalkozzunk? Aztán oldja meg?
2015. okt. 23. 07:41
7/8 anonim válasza:
Beszélj meg a lánnyal egy olyan helyet, ami mindkettőtöknek elérhető távolságban van, egy időpontot, ami mindkettőtöknek szabad, aztán menj el a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre, azt neked kell tudnod, hogy hogyan tudsz oda eljutni. Ha még nem beszéltél vele ilyen téren, akkor kérdezd meg előtte, hogy lenne-e kedve elmenni veled valahova. Ha félsz egy kicsit, azt próbáld meg nem kimutatni. Sok sikert!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. okt. 24. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!