Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi van vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van vele?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot. Velem egyidős, egy suliba járunk, sokat beszélgetünk Facebookon. Nemrég megkérdeztem, van e kedve eljönni velem valahova, akkor azt mondta, hogy persze, van. Egy-két napja megkérdeztem, szerdán ráér e. Nem válaszolt, de másnap látta. Ma megint beszélgettünk kicsit, megint megkérdeztem, hogy jó e neki a szerda de nem válaszolt, holott szinte azonnal látta, és sokat volt aktív azóta, tehát volt ideje. Mi van vele? Miért nem válaszol? Mit csináljak??

2015. okt. 23. 21:42
 1/1 anonim válasza:
Nem egy fiúnak illik megkérdeznie, hogy nem e mentek el valahova? Lehet kicsit túl nyomulósnak gondolta, és azért nem ír vissza. Szerintem ha nem ír, ne írj neki, ne te fuss utána. Ha akar valamit tőled, akkor hidd el úgyis vissza fog írni neked!:)
2015. okt. 24. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!