Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy tetszek neki?
Nos, van egy lány a suliban, akin úgy látom mintha, mintha tetszenék neki. Mindig mosolyogva, integetve köszön nekem, de ez még nem jelent semmit.
Nekem nagyon tetszik a lány. Ismerjük egymást kicsit, de semmi több. Tényleg nagyon bejön nekem, és mintha én is neki. MINTHA! (ha jól veszem észre). Honnan tudhatom én ezt? Többször nem akarok kapufának futni, túl sz@r érzés ahhoz! :')
18/F
biztos tetszel neki, plusz a szemezés nem jó taktika, pl én mindig elkapom a tekintetem, ha olyan néz rám, aki bejön:)
de ha egyszer integet és pl egyedül van, esetleg odamehetsz hozzá, és valamiről beszélhettek.
minnél több alkalmas pillanatot hagysz ki annál jobban büntudatod lesz, ásod alá az önbizalmad és egy idö után már esélyt se hagysz magadnak
szoval lépj minél hamarabb!
#7vagyok
nem csak erre gondoltam hanem arra is h egy idö után má arra se fogod venni a bátorságot h megfogalmazd magadba h neked ö kell hanem inkább hagyod
mosolyog rád, integet
ha nem is szerelmes eléd de az tuti h szimpi vagy neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!