Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nálatok hol kezdődik a nyomulás?
#10: Persze, igazad van. De én akkor is azt tartanám fairnek, ha egy rossz kapcsolata van valakinek, akkor az vessen neki véget, és aztán flörtölgessen/ismerkedjen másokkal, és ne akkor lépjen, amikor már ott a következő biztos pont. Szerintem ez így lenne normális, én is így teszek, ha ilyen helyzetben vagyok.
Kérdező, ezzel véletlenül sem a kedvedet akartam elvenni, egyszerűen csak egy véleményt írtam. :) Mindenkinek a maga dolga, hogy egyetért-e vele vagy sem. :) És remélem, hogy mégiscsak összejön egy hosszútávú dolog, ha te úgy tervezel. Egy próbát nyilván megér, szerintem...
#11 (szokasos vagyok) termeszetesen ebben igazad van, hogy akkor ki kell lepni. Addig nincs is baj, amig nem tortenik olyan dolog ami egyertelmuen a megcsalas kategoriaba tartozik.
Kerdezonek: szerintem ha ennyire oda van erted, ahogy mondod, vagy legalabbis tetszel neki, akkor tegyel egyertelmu jeleket, amit nem lehet felreerteni. Nem azt mondom, hogy smarold le, ilyenekben ne gondolkodjunk :D csak lepj hozza mindig egy kicsit kozelebb, es vegul befogad a bizalmi korebe. (Ne szo szerint lepj hozza kozelebb :D )
De meg mindig fenttartom azt a probat, hogy kerdezd ki a kapcsolatat. Ezt tenyleg jo lenne tudnod mielott barmibe belekezdesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!