Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Nálatok hol kezdődik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Lányok, Nálatok hol kezdődik a nyomulás?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik,múlthét pénteken beleegyezett egy találkába,de abból az lett hogy a barátaival,meg a barátnőivel piáltunk közösen,és inkább lógott a barátnőivel,így csapaton belül.Valahogy meg akarnám oldani hogy legyen velem több időt,de jobban is érezze magát velem.Meg azt hogy ne vegye nyomulásnak hogy én most közéjük vágok azt elkezdek vele beszélgetni.Azért kérdezek most lányokat mert lányokat mert biztos tudják,hogy a nyomulás hol kezdődik,én meg nem akarnám ezzel elbaszni a dolgot.

2015. okt. 18. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10: Persze, igazad van. De én akkor is azt tartanám fairnek, ha egy rossz kapcsolata van valakinek, akkor az vessen neki véget, és aztán flörtölgessen/ismerkedjen másokkal, és ne akkor lépjen, amikor már ott a következő biztos pont. Szerintem ez így lenne normális, én is így teszek, ha ilyen helyzetben vagyok.

Kérdező, ezzel véletlenül sem a kedvedet akartam elvenni, egyszerűen csak egy véleményt írtam. :) Mindenkinek a maga dolga, hogy egyetért-e vele vagy sem. :) És remélem, hogy mégiscsak összejön egy hosszútávú dolog, ha te úgy tervezel. Egy próbát nyilván megér, szerintem...

2015. okt. 28. 15:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem is vetted el a kedvem :D amúgy meg dugásnak mindig kell lennie egy hosszútávú kapcsolatban,nem egy éjszakásat akarok vele,ha összejönne már végre.mintha tényleg egyre közelebb kerülnénk egymáshoz úgy érzem,pl sétáltunk csoportosan és inkább ment mellettem,és csevegtünk,megvárt ha kicsit lemaradtam,meg a tekintetén és látom az a minek is hívjákot tudjátok? :D
2015. okt. 28. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:

#11 (szokasos vagyok) termeszetesen ebben igazad van, hogy akkor ki kell lepni. Addig nincs is baj, amig nem tortenik olyan dolog ami egyertelmuen a megcsalas kategoriaba tartozik.

Kerdezonek: szerintem ha ennyire oda van erted, ahogy mondod, vagy legalabbis tetszel neki, akkor tegyel egyertelmu jeleket, amit nem lehet felreerteni. Nem azt mondom, hogy smarold le, ilyenekben ne gondolkodjunk :D csak lepj hozza mindig egy kicsit kozelebb, es vegul befogad a bizalmi korebe. (Ne szo szerint lepj hozza kozelebb :D )

De meg mindig fenttartom azt a probat, hogy kerdezd ki a kapcsolatat. Ezt tenyleg jo lenne tudnod mielott barmibe belekezdesz

2015. okt. 28. 22:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Ma hozta a barátját is,és nagyon látszik hogy nem is érzi jól magát vele.Velem jobban elvolt mint a barátjával,én szerintem ez nem fog sokáig tartani.
2015. okt. 31. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!