Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nálatok hol kezdődik a nyomulás?
Már közbe azon is gondolkodtam,hogy ahol megbeszéltük a találkozót csak ő jött elém,addig is megpróbálok valamit,mert később 20 perc múlva már a többiekkel voltunk.Például következő pénteken megint legyek a barátaival,meg a barátnőivel,de megpróbálok több időt vele lenni,hátha akkor bele fog menni egy kettesbe találkozásba,mert most nem akarom még így ismerkedés elején ilyenekkel lerohanni.Szerintetek ez jó lesz?
De még azt se tudom hogy lesznek-e többiek,és még ő se tudja.Legyenek minél kevesebben annál jobb lesz.Ha úgy lett volna mint először hogy én,ő meg egy barátnője,már lehet megszereztem volna,de remélem pénteken csak ketten leszünk.
Attól, hogy a barátaival van, még kivívhatod a figyelmét. Ha magamból indulok ki, nálam ezt úgy lehet elérni, hogy olyat kérdezel, amire csak ő tud válaszolni. Vagy konkrétan neki teszel fel kérdéseket, ami rá vonatkozik, és elkezdődik a beszélgetés. Attól ott vannak a többiek is, de ti ketten beszélgettek. Vagy mondjuk hoztok piát, mondd meg neki, hogy jöjjön veled, segítsen hozni, vagy ilyesmi.
Mondjuk ne akkor vágj közbe amikor nagy tárgyalások mennek, mert abból egyik lány sem akar kimaradni, hanem amikor uncsibb a téma. Mi sem tudunk mindig szuper infókkal szolgálni, vagy ha látod, hogy passzív abban a beszélgetésben, mentsd ki gyorsan. Én örülnék, ha néha vki kimentene ilyen béna szitukból.
Na ez szivas
Kein panik, lesz meg lany akinel tudok ezeket alkalmazni ;)
/4-es voltam/
Például arra lettem figyelmes,hogy voltunk egy parkban 5-en,és ott azt vettem észre hogy figyel engem,megkérdem tőle hogy mi a helyzet,nem is válaszol hanem néz tovább,
Akkor mi így öten,beültünk egy kocsmába,ahol mellém ült,röhögtettem és ő megsimogatta az arcom,meg most már inkább szól hozzám mint bárki máshoz,vagy is legtöbbször.Akkor kimentünk cigizni ott még ölelkeztünk is,azért nem voltam paraszt megkérdeztem tőle hogy nem-e baj hogy itt ölelkezek veled,mikor csávód van.azt mondta nem őt nem zavarja.Meg elvileg találkozunk pénteken is.
Úgy tűnik, ennyit is ér akkor a csaj. De megfektetni gondolom majd sikerül, ha csak ez a cél (vagy ennyivel is beéred).
Ami a kérdést illeti, nálam például egy olyannal, amit az előbb írtál, hogy megölelhetsz-e, már nyomulnál, főleg az elején, szóval nem lenne szimpi. De úgy látszik, ennél a csajnál máshogy megy.
Megint en vagyok /4,6/
Elottem levonek mondanam, hogy nem tudod, hogy mi van a hatterben, szoval ne iteld el, es ne mondd ra h 1ejszakas csaj, mert nem ismered. Azt majd a kerdezo eldonti h mit akar, es a lany is mit akar. De ugy tunik a kerdezo hosszutavu kapcsolatot tud elkepzelni, szoval ne vedd el a kedvet.
Kerdezonek mondom: lehet, hogy nem boldog a kapcsolataban. Attol, hogy van valakije, nem biztos, hogy szereti. Lehet, hogy csak nem mer kilepni, nem ismeri be maganak, hogy rossz a kapcsolata, de tudatalatt erzi, hogy nem kap szeretetet, torodest stb. Ezert keresheti nalad, mert lehet h feltunt neki h bejon neked. En inkabb a kapcsolata felol erdeklodnek. Szerezd meg a bizalmat, mindig mondd neki ha barmi van szoljon, segitesz, figyeld h milyen a kapcsolata a baratjaval. Onnan is le tudod szurni, hogy hogyan tovabb. De ne legyel az a fel aki a 3.a jatekban, nem pedig az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!