Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Holnap megyek a barátomhoz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorina736 kérdése:

Holnap megyek a barátomhoz, de nem tudom hogy a csók korai-e még? 12/L

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerem,én 7.es vagyok,ő 8.os,pénteken jöttünk össze.Egyszer màr jàrtunk de szakítottunk és újra össze jottünk,nem tudom hogy korai-e még a csók 12 évesen.

(lassan màr 13)Olyan kommenteket hogy 12 évesen mennyél vissza barbizni meg stb.

2015. okt. 18. 17:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
56%
Nem korai, én már az ovis szerelmemmel is minden reggel puszilkodtam. Na aztán nem lettem kiégett nő, 19 vagyok 4 és fél éve vagyunk együtt a párommal.
2015. okt. 18. 21:33
 12/13 anonim válasza:
fúúú b*****eg úgy felb*sznak ezek a menjél barbiznizók. Azt hiszik mert ők nagyobbak akkor barbizni kell. A barbi különben egy nagy kaki játék csak kényes hülyék lesznek a lányokból akik barbiznak. Legalább nem barbit vagy játszóteret mondjatok. Aki meg panelba lakik az meg udvarra nem tud menni!! Gondolkodjatok már! Mindig az a rossz ami új és az jó ami régen volt (lehet ez bármi,nem csak gyerek). Attól hogy fiúznak meg ilyesmi avval mi a bajotok?? Az a baj ha már terhes 14 évesen. Ti mit csináltatok ennyi évesen? Biztos nem barbiztatok. Attól hogy ennyi évesen titeket nem érdekelnek fiúk vagy lányok (velem együtt) attól nem azt kell oltogatni azt aki meg akar. Jobb mint ha cigiznének bűnöznének mert sajnos ilyen egyre több van! Úgyhogy bele ne haljatok mert 12 évesen érdeklik a fiúk. Általában facebookon az ilyen emberek akik a kisebbet oltogatják az kb 16 évesek de nagy része annyi se csupán kisebb. Most veszem észre hogy jobb ha nem netezik az ember mert tele van az ilyen fajtákkal: Bunkó,alkoholisták (akitől megkérdezik facebookon egy nyilvános posztnál hogy mi kedevenc itala és azt válaszolja hogy a pálinka,sör),A nagy bölcs mindent megmondók (ezek között vannak akikről feljebb írta),trollok. És még tovább sorolhatnám... Tehát légyszíves gondoljátok meg mit írtok mert sokan írjátok hogy elcseszett ez a világ,pedig nem. Így volt ez régen is.. Mindig az idősebbek azt mondták hogy milyen rossz ez a mai világ (Csak nem hívák őket cseszettnek!!!!). Engem marhára idegesít amikor másokat b***szogatnak! Mit tettek ők? A gyerekednek is ezt mondanád?? Fogadjunk a gyereked nem fog 12 évesen barbizni. Nem tudsz mit tenni,a világ fejlődik,ennyi!! Ha ezek az emberek tönkreteszik a világot szerintetek (ami nem igaz) akkor mit érdekel titeket? Ez a mi világunk. Akik tönkreteszik a világot azok nem az ilyen emberek akik csupán szeretnek egy embert! :D Köszönöm hogy idáig végigolvastad amit leírtam. Legalább elolvastad. És még egyszer mondom: Légyszíves gondoljátok meg mit mondtok mert evvel lehet hogy tönkreteszitek egy gyerek életét most azokat a válaszokat kapja hogy játsszon barbival helyette akkor súlyosan visszamaradott lesz és szekálni fogják. És nem mer majd férjhez menni stb. mert majd "mit szól anyu és apu"? Na mindegy, a végtelenségig tudnám ezt fejtegetni....
2015. nov. 13. 15:36
 13/13 anonim ***** válasza:
na kérdező terhes vagy már?
2016. jún. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!