Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dorina736 kérdése:
Holnap megyek a barátomhoz, de nem tudom hogy a csók korai-e még? 12/L
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerem,én 7.es vagyok,ő 8.os,pénteken jöttünk össze.Egyszer màr jàrtunk de szakítottunk és újra össze jottünk,nem tudom hogy korai-e még a csók 12 évesen.
(lassan màr 13)Olyan kommenteket hogy 12 évesen mennyél vissza barbizni meg stb.
2015. okt. 18. 17:44
2/13 anonim válasza:
Szerintem eggyáltalán nem korai:) 15/L
3/13 anonim válasza:
csók nem :D de azért annál többet nem kéne 12 évesen :)
4/13 anonim válasza:
lassan már 13.. húdenagy itt már valaki:DDDD
5/13 A kérdező kommentje:
3.-nak: Többen nem is gondolkoztunk még, és nem is tervezem se én se ő.
4.-nek:Nem azért irtam
2015. okt. 18. 18:10
6/13 anonim válasza:
12 évesen korai csókolózni, korai, hogy egyáltalán fiúd legyen. Akármilyen rossz is hallani, 12 évesen bizony a Barbie babával kéne játszani, nem fiúkkal összejönni, meg szakítani, meg megint összejönni... Teljesen ki fogsz égni kb. 18 éves korodra, ha már most pasizással töltöd az idődet. Nagyon-nagyon ráérsz még. Bár nem értem, minek kérdezed meg, nem igazán jellemző, hogy hallgassatok bármiben is az idősebbekre. Hiába mondom én most, hogy korai, akkor is csinálni fogod, nem igaz?
7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem korai hogy legyen baràtom,ne mond hogy mennyek vissza barbi babazni mert akàr hiszed akár nem èn màr 8 èves koromban sem barbiztam. Az àtlag emberek többnek néznek a koromnàl.
2015. okt. 18. 19:24
8/13 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval
9/13 Thomech válasza:
Én is ugyan úgy egyet értek 100% ban a 6-os válaszolóval.
10/13 anonim válasza:
Nem korai, de hogy a barátod ha nem is csókolóztatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!