Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek mit jelent ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Szóval....19 éves vagyok, és a lány aki tetszik, azt mondta hogy nem a külsőmmel van gond, hanem az hogy nem tudja velem elképzelni hogy együtt legyünk. De viszont szinte folyton együtt vagyunk (osztálytársam) megyünk ruhát venni meg ilyenek, tegnap meg együtt buliztunk, táncoltunk meg ilyenek..szóval ő hív el engem a legtöbbször akárhova, elkísérem az állomásra, meg ha szomorú felvidítom, tényleg ha kell mindig mellette állok...lányok...nálatok változik a vélemény ha tényleg sokat törődnek veletek a srácok? És én mit tehetnék még a siker érdekébe?
2015. okt. 17. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a barátzóna.Szar helyzet.Én is voltam ilyenben.Jobb minél hamarabb kikerülni belőle.17/F
2015. okt. 18. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez tényleg az
2015. okt. 18. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyértelmű barátzóna.

Valószínűleg elég fontos ember vagy neki. Hacsak nem okoz szenvedést, hogy nem lehettek együtt, akkor ne adj fel egy ilyen barátságot.

2015. okt. 18. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!