Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 3x lemondta a randit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nagy szerelmem elhívott randizni egyszer két hete hétvégén. Tudom h milyen nehéz vele bármit leszervezni a munka és a suli miatt. A saját haverjaival is ugyanezt csinálja. Megbeszélünk egy talit és lemondja. Átrakja egy másik napra. Az múlt héten szombaton volt és lemondta megint a munka miatt. Most kedden találkoztunk volna és beteg lett. Szall megint semmi nem lesz. És teljesen ki vagyok h ez van. De tudom is h milyen. Megmondtam neki h ez igenis bánt és elég furcsa ez már de semmit rendkívülit nem mondott rá. Most mit tegyek? Várjak addig mig megint elhív v mondjam kerek perec meg neki h ezt én nem csinálom tovább? Én 18/L, ő 23/F2015. okt. 12. 22:53
2/4 A kérdező kommentje:
3 éve szerelmes vagyok belé ez nem menne ilyen könnyen. Pláne h próbáltam mással is járni ezalatt. Semmi haszna nem volt. De neki barátnője volt sokáig nem rondítottam bele.
2015. okt. 12. 23:01
3/4 anonim válasza:
Ne erőltesd ennyire magad. Sok fiú nem szereti ha lány nagyon nyomulós az elején, és megriasztja. főleg hogy ennek azért nem így kellene lennie, sokkal többet jelent egy férfi szemébe ha ő hív el, és te mondasz igent. Egy egyszerű példa nem hibázók nagyot ha azt mondom neked is többet jelent az amit te "szereztél" meg, mint amit tudod hogy úgy is megkaphatsz.. Szerintem igen mond azt neki hogy nem fogsz utána futkosni ha akar valamit hívjon el ha nem akar meg van a saját életed és nem fogsz rá évekig várni.. ha ezt jól adod elő el fog rajta gondolkozni.
4/4 anonim válasza:
Elég paraszt egy dolog ezek után vagy hagynám vagy térdre állitanám h könyörögjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!