Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy "szakítanátok"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "szakítanátok"?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég megismerkedtem egy sráccal, voltunk párszor randizni és akkor jól éreztem magam vele, elvoltunk. De most már érzem, hogy nem igazán jönne össze a dolog, mert nagyon különbözünk és nekem túl gyors az ő tempója. Tehát igazából nem járunk, úgyhogy nem tudom mennyire nevezhető szakításnak, de nem tudom ezt hogy mondjam meg neki úgy, hogy ne legyek szemét, mert rajta látom mennyire érdeklődik. Meg bűntudatom is van, hogy szinte mindig ő fizetett és nem akarom, hogy úgy érezze kihasználtam... Ti mit tennétek?

17L

2015. okt. 12. 17:15
 1/1 anonim ***** válasza:
hát személyesen ne sms be vagy fb n az elég szar érzés a másiknak pl igy "nem szeretnék többet találkozni veled mert, nem érzem ugy h ez müködne köztünk" ennyi
2015. okt. 12. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!