Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért?

Figyelt kérdés
Ismerősök által meg ismertem egy lányt. Udvaroltam neki dicsértem milyen csinos stb.. Nem rég ismertem meg. Meg kérdeztem tőle mi a véleménye rollam azt mondta, hogy barátnak tart. Meg kérdeztem miért és nem tudott vagy nem akart válszolni. Órákon keresztül beszélgettünk szoval nem mondhatom azt szerintem, hogy nem szereti a társaságom. Szerintetek mit tudok csinálni mit csináljak?? Vagy hogy legyen tovább?
2015. szept. 21. 18:04
 1/3 anonim válasza:
Nos ha egy kis amfetamint vagy dextro-amfetamint adsz neki, akkor megtudhatod, hogy miért nem akar többet, de ha eredményt is akarsz (megdugni) akkor valami halucinogént javaslok. Legjobb az LSD, de azt elég nehéz észrevétlenül bejuttatni ezért én maradnék az ecstasynál. :)
2015. szept. 21. 23:49
 2/3 A kérdező kommentje:
xD köszi :D
2015. szept. 22. 17:06
 3/3 anonim válasza:

Ha egyszerűen csak barátnak tart akkor nem tudsz mit csinálni. Nem tekint rád ÚGY!

Miért nem tudjátok megérteni???

17/l

2015. okt. 4. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!