Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek egy ilyen lány felé?

Figyelt kérdés
van a suliban egy lány nagyon tetszik.az a baj hogy egészen különbözik mindenkitől akit eddig ismertem.igazi rocker,gót lány és nagyon nagyon visszahúzódó.nagyon szép és jól is néz ki de nem ez miatt tetszik annyira.ritkán látni mosolyogni de volt már párszor hogy elkaptam a mosolyát és nagyon szép.meg egyszer hallottam nevetni és akkor döntöttem el hogy akárhogy de "megszerzem".igazából nem sokat tudok róla,senki se mert nem beszélget senkivel csak ha nagyon muszáj,egyedül az egy barátnőjével.ha meg beszélget másokkal akkor legfőképp azt hallani hogy mindenkinek beszólogat meg szarkasztikus is szóval jófej..csak nem tudom ráírni is félek.és tudom hogy nagyon okos meg széles az érdeklődési köre mert mindenhez hozzá tud így szólni ha társalgásról van szó meg kiderítettem pár dolgot róla amit szeret de akkoris..mégis hogy kezdeményezhetnék nála?

2015. szept. 19. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
rálépsz a lábára és bocsánatot kérsz. könyörögsz neki, hogy jóvá tehesd.
2015. szept. 19. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:
De tulajdonképpen mitől tartasz? Mert így kicsit nehéz válaszolni. Ha megszólítod, tuti hogy mondd rá vmit! :D
2015. szept. 19. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
:DD menj oda hozza es beszelj vele rockbandakrol (biztosan ismeri az acdc-t es a nirvanat ez alap dolog :) )dobd fel ezeket a dolgokat vagy ha jart mar bandaspoloban akkor arrol a bandarol beszelj vele :) de amugy.. siman eleg kezdemenyezesnek ha odamesz es "szia hogy vagy? XY-vagyok :) "
2015. szept. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!