Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Xd (többi lent)
Figyelt kérdés
megismerkedtem egy fiuval,nem olyan regen..elhivott par napja setalni akkor csak beszelgettunk meg minden de mondta hogy nagyon tetszem neki,most holnap megyunk megint..azt irta hogy mit szolnak ha megcsokolna kovi alkalommal:D meg eletembe nem smaroltam,pasim se volt..persze o idosebb tolem megminden es azthiszi h nekem ez siman megy.. nagyon ideges vagyok mar most..arra is gondoltam hogy leitatom magam h nyugodt legyek XDd valaki valami otlet mit csinaljak?2015. szept. 16. 17:43
1/4 anonim válasza:
Igen, szerintem is Xd.
Mit esztek azokban, akik ennyire nyomulnak.....alap, hogy ilyet nem mondok el előre egy lánynak....
Ne idd le magad, annál gázabb nincs. Tudod, ki csókolna meg, ha bűzlesz a piától...;D
2/4 anonim válasza:
Teljesen jol mondod kerdezo, ez Xd a kobon.
Lefogadom 14 evesek vagytok.
3/4 anonim válasza:
már megbocsáss, de totál idióta vagy:D meg most komolyan megkérdezi hogy mit szólnál ha legközelebb lesmárolna, te meg így egyből bele is mész? végem :'D
4/4 anonim válasza:
Inkább meg sem kérdezem hogy hány éves vagy..
Idd le magad.. {=_=} Gratulálok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!