Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elege lett belőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elege lett belőlem?

Figyelt kérdés

Egy srác aki felettem jár egy évfolyamra mostanában sokszor hívott el. Egyszer nem jött össze aztán meg én adtam kitérő választ (majd egyszer, nem tudom még stb). Azóta nem igazán beszélünk, mintha rám se akarna nézni. Gondoltam bocsánatot kérek de nem akar velem beszélni. Arra gondolok talán csak haverodni akart, de akkor nem kéne ezt csinálnia. Szerintem hagyom.

Én 17/l ő 18/f

2015. szept. 15. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt elbasztad.

Hagyd.

2015. szept. 15. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor... Többet akart?
2015. szept. 15. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen felbasz.tad az agyát . Kérj bocsánatot
2015. szept. 15. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet de mostmár nincs mit tenni.
2015. szept. 15. 19:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :(
2015. szept. 15. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha csak nem hazudtál, akkor ne könyörögj a bocsánatáért. Előfordul, hogy nem ér rá valaki valamilyen ok miatt.

Szerintem ha mondjuk te hívnád el valahova, akkor nem csak azt jeleznéd, hogy ráérsz,hanem azt is, hogy érdeklődsz.

2015. szept. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!