Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megtetszett egy lány. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy lány. Mit tegyek, hogy megkedveltessem magam vele?

Figyelt kérdés
9.osztályos lettem és új osztálytársak meg minden és jött egy lány is aki nekem nagyon tetszik de általában a barátnői-vel van akikkel régen osztálytársak voltak és azokon kívűl mással nem is nagyon beszélget.Az osztályba eggyüt van a Kereskedelm és Építészet az építészet inkább fiúknak van de ő jött egyedűl lány és az összes fiú ott van a másik osztályteremben körülötte és nemtudom mivel kéne kezdeni az ismerkedést azon kívűl,hogy "Szia!" (Szinte minden fiú-nak bejön és egyesek khm khm hogy is mondjam mást terveznek vele,ha értitek..én nem tartozom ezek közé..a nevén kívűl semmit sem tudok róla :/ Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. szept. 15. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél tökös, menj oda, kérdezd meg hogy telt a napja, mit csinál a szabadidejében, hobbiját, nem nagy dolog. Viszont tényleg tedd meg, hasonló cipőben vagyok, szóval tényleg, komoylan menj oda mert lemaradhatsz róla, és csak bánni fogod, és haragudni magadra, mert nem volt meg az elhatározás hogy tegyél valamit a saját érdekedben.
2015. szept. 15. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha a lány agyilag sötét, akkor csinálhatsz bármit. Mert én meg ebben a cipőben vagyok :D Amikor beszélnék vele, mert kedvel, de képtelenség vele beszélgetni, mert nem szereti, ha rámásznak és nincs meg a "tere" -.-
2015. szept. 15. 13:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Oké legyek tökös meg minden ezt értem is de mivel kezdjem? Szia mi a hobbid és mitcsinálsz szabad idődben? Ő a legszebb lány az osztályból én meg nem vagyok valami hú de jóképü kigyúrt állat..
2015. szept. 15. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Szia.

Milyen orank lesz?

Pl. Tori.

Okes, koszi. Amugy mizu?

Innen mar csak nem kell folytatnom.

2015. szept. 15. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:
De mint a fentiekben leírtam nem nagyon van egyedűl..
2015. szept. 15. 13:57
 6/11 A kérdező kommentje:
És hülyén jönne ki,ha én barátnői előtt kérdrzném,hogy "Mizu?"
2015. szept. 15. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csatlakozz be a lányokhoz beszélgetni, legyél laza, hidd el, imponál a lányoknak a bátorság.
2015. szept. 15. 14:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ment a zöld mindenkinek és még várok válaazokat :)
2015. szept. 15. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
4 es vagyok nem muszaly egyedul lennie, ugy is odamehetsz, ha a tobbi lany ott van. Meg semikor sincs egyedul? Akkor meg vard meg suli utan.
2015. szept. 15. 15:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja,soha nincs egyedül..és a buszhoz is azokkal megy kivéve amikor mink eljövünk szakórára mert akkor egy köpésre van a buszmegálló és addig az összes fiú körülötte van..
2015. szept. 15. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!