Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogya hozzam fel neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogya hozzam fel neki hogy szeretnék vele találkozni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki egy iskolába jár velem és néha ugyan azzal a busszal jön mint én. Köszönő viszonyban vagyunk kb 1 éve és idén már vagy 2x leültem mellé a buszon, egyszer ő ült le mellém és egész jól elbeszélgettünk. Szerintetek hogy hozzam fel neki hogy szeretnék vele találkozni? Vagy hogy adjak neki jeleket hogy tetszik nekem? 17F köszi a segítséget!

2015. szept. 14. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne jelezz mert abból csak a gondok jönnek, idegtépő lenne mindig azon agyalni, vajon ki mit hogy ért...

Egyszerűen csak menj oda hozzá és dumálhassunk vele, egy idő után célozgass majd hívd is el.

Persze ha úgy látod szívesen van veled-mosolyog, érdeklődik

érdeklődik.

A legfontosabb hogy lássa rajtad, tudod mit akarsz. Szóval légy határozott, legyen jó a dumád és poénkodj. Sok sikert! :)

2015. szept. 14. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi csak javít a telóm. :')
2015. szept. 14. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp bokolj neki ( szép a haja/szeme/ruhája) :)

Es ha esetleg azt látod, hogy zavarba jön, akkor az lehet akar jo jel, de ilyenkor nem 100%, hogy tetszel neki :)

Ha látod a buszon kezdj el vele dumálni :) ( persze csak ha o nem dumál már massal :D )

2015. szept. 14. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az első beszélgetésünk volt a jó az olyan spontán volt és nem is agyaltam hogy mi lesz, csak azizán esett le hogy basszus milyen jó csajjal beszélgettem!:) most meg mindig abba bízok hogy ugyan azzal a busszal fog jön:) azzal nem kell vigyázni nehogy "csak barátok" legyünk?
2015. szept. 14. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tudsz mit csinálni, ha a barát zónába tesz :/
2015. szept. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!