Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért mondjátok azt, hogy azt várjátok el egy lánytól h ne legyen rajta smink? De h ha nincs rajta akkor meg rá se néztek . (akinek nem inge ne vegye magára ).
Én sem értem.
Szidják a sminket meg a push-up melltartót. Mikor pont ezzel akarnak a fiúk számára jobban kinézni a lányok.
Mindenkinek 1 hetet a dzsungelben kéne tölteni aztán kiderülne ki a legszebb, legokosabb, legéletrevalóbb.
Úgy csinálnak mint ha annyi természetesen szép lány lenne, hogy nyugodtan lehet válogatni. De amúgy még a legszebb lányok is még szebbek sminkkel.
Nekem nem elvárás, hogy ne sminkeljen. De aki szép, az smink nélkül is szép.
És én megnézek egy smink nélküli lányt is, ha szép. Ha nem, akkor sminkben sem. A természetesség a legszebb :)
Persze, használhat sminket, mert nem lehet megtiltani, de csak mértékkel. Mert a vakolat senkinek sem áll jól.
Nálam a belső teszi vonzóvá a külsőt később...(azaz legyen egy úgymond egészséges külseje, ami már 5-6m-ről definiállja az egészséges énképet (kóros elhízás és soványság kilőve...mármint, ha érdekes a belseje, akkor beszélgetni bárkivel eltudok, maximum az ösztönös részem nem gyullaszt be, hogy esetleg 5-6 év ismerettség után rákéne mozdulni).
De igaz, hogy volt valakim, aki mellett alapvetően elmentem volna az utcán(bár állítólag sokan versengtek érte, én a mai napig nemértem, hogy objektív szemmel nézve mi volt benne oly nagyszerű, hogy mindenki Őt akarta....szubjektív szemmel persze így utólag már más a véleményem ugye és igazából egy gyönyörű teremtésnek mondanám...de mindez csakis azért mert MEGISMERTEM.
(Be lettünk osztva egy közös projektre és megismertük egymást.)
Engem ne a külsőddel hódíts meg...és ezért fogok egyedül elpusztulni majdan, mert van, olyan, aki nem aktívan keres párkapcsolatot, hanem szituációszerűen, véletlenül belekeveredik....üdv az INTJ, INTP, INFJ-k világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!