Mire mondjátok azt hogy "agyon van sminkelve"?
Figyelt kérdés
ha a szem van kifestve +száj az is agyonnak számít? ram az alapozo miatt szólt a barátom h szerinte undorító es felesleges.. de smink nélkul meg olyan csupasznak erzem magam, minden nőn dob a smink nemigaz?2015. aug. 18. 18:11
1/7 anonim válasza:
De,igaz!És milyen jó reggel megijedni a smink nélküli arcotoktól!
2/7 A kérdező kommentje:
hát végülis azaz igazi énje az embernek :D mégis sminkel minden 2.nő
2015. aug. 18. 18:59
3/7 anonim válasza:
Nekem az, ha látom az arcán a vastag alapozóréteget, a sok pirosítót, ami természetellenesnek hat , az igénytelen műszempillákat, erős füstös smink + piros (ill. erős színű) rúzs, már soknak számít és arra mondom, h "agyon van sminkelve".
4/7 A kérdező kommentje:
igen az úgy valóban túlzás max buliba arra még oké, én rá gondoltam, mert annyian odavannak érte: [link]
2015. aug. 18. 21:51
6/7 A kérdező kommentje:
és amúgy tetszene a lány?:)
2015. aug. 19. 00:44
7/7 anonim válasza:
Azért vannak oda érte,mert még nem látták közelről az arcát,de ha puszit akarnának adni neki,elmenne az étvágyuk..pláne a lenyalt alapozó után:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!