Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek próbálkozzak tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbálkozzak tovább?

Figyelt kérdés
Már nagyon régen tetszik egy lány, de csak most nyár vége felé szedtem össze annyira a bátorságomat, hogy ráírjak. Ő 16 éves, én 18 leszek pár hónap múlva. Voltunk egyszer együtt szórakozni, viszont nem kettesben, hanem társaságban. Akkor volt elég bátorságom, hogy felkérjem táncolni, és nagyon jól is sült el a dolog, nagyon jót táncoltunk. Ezután találkoztunk kettesben is, de csak kb egy fél órára. Ez is jól sikerült szerintem, sokat beszéltünk, sok mindenről, és a végén kaptam egy ölelést is. Ez kb 2 hete volt, azóta viszont nem sikerült találkozunk.. Csak hétvégente tudnánk, mert mindketten elég elfoglaltak vagyunk, viszont ő nem ért rá se előző, se a mostani hétvégén. Tegnap este voltunk megint úgy szórakozni, társasággal, viszont itt most több zavaró tényező is volt, így nem tudtam felkérni táncolni (nem, nem mással táncolt). Facebookon elég keveset beszélünk, ha nem írok rá, akkor nem is beszélnénk szerintem. Szóval, tegnap este, amikor már felkértem volna, akkor már indultak haza... de ő a barátnőivel volt, így én nem tudtam még csak hazakísérni sem. Több barátnőjétől hallottam, hogy ő is nagyon kedvel engem, sőt, ezt olyantól is hallottam aki sosem hazudna erről. Viszont amikor beszélünk, nem mutat semmi különösebb jelet, hogy bejönnék neki... mármint Facen, mert ugyan egy suliba járunk, beszélni mégsem nagyon tudunk, mert... nem akarok odamenni hozzá, amikor a barátnőivel van, mert tudom, hogy lehet kínosan érezné magát. A barátnői egyébként mindig 1000 wattos vigyorral fogadnak, ami igazából jó jel, úgy tudom, viszont rossz, hogy van valami, amiről én nem tudok, és nem tudom eldönteni, hogy hogy állok. :( Nem tudom folytassam-e a dolgot...
2015. szept. 13. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem mindenkepp probalkozz meg. :)
2015. szept. 13. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék... mert nagyon-nagyon tetszik ez a lány. Csak kellene a motiváció. :( Meg ez a dolog, hogy... mindig én írok rá. Már kicsit én érzem soknak magam, és néha rá sem írok... lehet ő nem így gondolja, de ez nekem furcsa...
2015. szept. 13. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen ez igy nm jo, h nm tudod, h csak azert beszelgettek e mrt te irsz ra, v pedig... En is teljesen ugyan ebben a helyzetben vagyok sajnos... En azt csinalom(nam) h nm irok ra, de fent vagyok... Bar ez nkm nm jott be eddig, mivel fent sincs. :/
2015. szept. 13. 11:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez már nekem is eszembe jutott... de mindig 2 napig bírtam maximum. Viszont nem tudom hogy értékelné, ha nem írnék neki addig, ameddig ő nem ír rám. Lehet, hogy egy hét után rám írna.. de lehet, hogy soha többet nem beszélnénk. Nem tudom kockáztassak-e :( Eléggé félős lány, mármint ilyen "szerelem" téren.
2015. szept. 13. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Hat igen, at kell gondolni tenyleg, ha 1 het utan nm irna, akk en irnek neki. :)
2015. szept. 13. 11:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát valószínű így lesz... viszont az a helyzet, hogy a lány egyik barátnője elég rendesen ki volt, és annyi hülyeséget összehordott hogy teljesen összezavarodtam, részben ezért nem tudtam felkérni táncolni a lányt. Sőt, még kiabált is a lánynak, de ő nyilván nem foglalkozott vele, tisztában volt azzal, hogy teljesen részeg... Nem tudom ráírjak-e a lányra, esetleg valahogy bocsánatot kérni, a részeg barátnője nevében is.. meg esetleg valahogy menteni a helyzetet..
2015. szept. 13. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Már felejtős... :D visszahallottam, hogy bír engem, de csak "mint havert" :D Szóval én ezennel elköszönök tőle... (többet nem írok rá :D)
2015. szept. 21. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!