Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ez ellen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ez ellen?

Figyelt kérdés
Volt már barátnőm de kb. fel éve szakítottunk. Most van egy lány a suliban akit ha meglátok majd kiugrik a szívem a helyéről és mostanában mióta elkezdtünk beszélgetni fb-n nagyon szimpatikus.Elhívtam randira élőben már igent mondott!:) És mit csináljak az ellen hogy egyfolytában rá gondolok és nem birok koncentrálni tanulásra egyfolytában csak rá gondolok ilyet még nem éreztem egy lánynál se! Olyanok válaszát várom akik már több kapcsolaton vannak túl és mondják meg nekem mit csináljak az ellen hogy egyfolytában rá gondolok aludni se tudok nagyon :S
2015. szept. 12. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell ez ellen csinálni semmit ;)
2015. szept. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!