Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonhatom magamra egy fiú figyelmét?
2 évvel fiatalabb fiúról van szó,szóval lehet,hogy kéne neki egy kis bátorságot adnom,hogy odamerjen jönni.
Úgy tűnt fel,hogy én is tetszem neki,de ez nem biztos,elég bonyolult.Viszont mi az,amivel felhívhatnám magamra a figyelmét?Olyanok kíméljenek,hogy tedd ki a melled,meg stb.,mert az durva lenne ennyi idősen.
Főleg jó lenne ha fiúk írnának,hogy nekik mi az,ami tetszik a lányon,mi az,amitől mondjuk ha meglátnak egy lányt,eláll a szavuk,annyira lenyűgözik őket?
Őszinte válaszokat várok :)
Szia!
Kedves fiúnak tűnsz, szeretnél beszélgetni?
Nekem anno suliba bejött... Mindig.
Vagy tudd meg, mit szokott csinálni (ismerőstől).
pl.: Szia, úgy hallottam te is pokémon go-zol, én még csak most kezdeném, tudnál segíteni?
Meglátsz nála egy könyvet...(angol, szakkönyv, regény, kötelező, baseball kártya, akármi, telefon)
pl.: Szia, látom ezt meg azt olvastad a múltkor, de nem mertem idejönni, hallottam róla (utána olvasol a neten), szeretném elolvasni. Telónál. Szeretnék új telót venni, de nem értek hozzájuk. Mit ajánlanál.
15 évvel ezelőtt mi azzal a pár osztálytársnőmmel voltunk annyira tökösek, hogy odamentünk egy sráchoz és beszéltünk vele. Soha nem utasítottak vissza minket. Bírták, hogy dilisek vagyunk. Főleg a jó fiúknak (amik nekünk tetszettek) jött be, ha egy csaj vagány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!