Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vonhatom magamra egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vonhatom magamra egy fiú figyelmét?

Figyelt kérdés

2 évvel fiatalabb fiúról van szó,szóval lehet,hogy kéne neki egy kis bátorságot adnom,hogy odamerjen jönni.

Úgy tűnt fel,hogy én is tetszem neki,de ez nem biztos,elég bonyolult.Viszont mi az,amivel felhívhatnám magamra a figyelmét?Olyanok kíméljenek,hogy tedd ki a melled,meg stb.,mert az durva lenne ennyi idősen.

Főleg jó lenne ha fiúk írnának,hogy nekik mi az,ami tetszik a lányon,mi az,amitől mondjuk ha meglátnak egy lányt,eláll a szavuk,annyira lenyűgözik őket?

Őszinte válaszokat várok :)

2015. szept. 9. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte választ vársz, megadom a választ. Mégis miért nem mész oda ha tetszik neked? Nem várhatjátok el hogy mindig a fiú kezdeményezzen, komolyan... Ettől biztos elállna a szava és lenyűgöznéd.
2015. szept. 9. 22:35
 2/12 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy menj oda Te ;)
2015. szept. 9. 22:52
 3/12 anonim válasza:
Villants cicit!
2015. szept. 9. 22:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? :'D
2015. szept. 9. 22:55
 5/12 A kérdező kommentje:

4-es:tizenévesek

És hogyan menjek oda hozzá?Mégis milyen indokkal? :D Életemben nem beszéltem vele,nem nézne hülyének?

2015. szept. 9. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Legfontosabb: nézd. A szemébe nézz. Tartsd a szemkontaktust. Ne rátsd el egyből a szemed (ez valakinek nehéz).

De legyél konkrét. Láttasd vele, hogy tetszik neked. Ha jól csinálod tényleg elég csak nézned ;)

2. Tényleg ha olyan van, akkor nyugodtan hozzászólhatsz.

2015. szept. 9. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Tudom hogy ez elkeserítő számodra, de egy lányhoz kb. 1-2-3 évvel idősebb fiú illik majd rájössz miért, főleg ha összejössz ezzel a fiúval, a fiúk kb 2-3 évvel éretlenebbek a lányoknál. Amúgy szerintem talán úgy kerülhetsz közelebb hozzá hogy mindig figyeled és ha segítség kel neki akkor cselekedsz pl.: ha leesik a tolla te felveszed utána rámosolyogsz szemébe nézel, pár szót váltassz vele stb. és talán ezekután kapsz valami visszajelzést hogy neki is teszel-e és később könnyebb is lesz leszólítani valahol.
2015. szept. 10. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:

először ha nem is mersz egyből odamenni hozzá, akkor az elején csak mosolyogj rá, ha véletlenül rádnéz, de ne vigyorogj, hanem mikor látod, hogy néz, nézz vissza rá és mosolyodj el :)

utána jöhet a beszélgetés. következőkor mikor látod, menj oda hozzá lassan, de biztos léptekkel. köszönj, mutatkozz be. utána bármi jöhet. mondjuk azt mondod neki, hogy már sokszor láttad, és nagyon szimpatikus neked - de ezt rád bízom. hidd el, a fiúk nem utasítanak vissza egyből egy náluk 1-2 évvel nagyobb lányt, főleg ha az egy mosolygós, kedves, közvetlen, de nem nyomulós lány :)

2015. szept. 10. 16:24
 9/12 A kérdező kommentje:

7-es:Sokan mondják ezt,de ez egyáltalán nem mindig igaz.Sokszor egyáltalán nem érettebbek a lányok a fiúknál.Amúgy engem az se zavarna,ha kicsit éretlen,mert ebben a korban ez megengedett és mindketten ugyanúgy gyerekek vagyunk még,tehát szerintem nem feltétlen az a lényeg,hogy komolyak legyünk.Én pont azt bírom egy fiúban,ha vicces,meg kicsit ilyen hiperaktív,mert én is olyan vagyok. :) :D Én se vagyok egy hú de nagyon érett személy,tehát ez nem hinném,hogy probléma lenne.Persze majd kiderül,ha egyszer me tapasztalom...HA! :/

Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :) És mindenki másét is!

Ahogy mondtátok,most próbálom ezt a szemkontaktusos dolgot felvenni,volt már,hogy egymás szemébe néztünk,és nagyon jó volt :D Csak hát utána nyilván elnéztünk :/ Azért megpróbálom ezt folytatni,hátha :)

2015. szept. 10. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
7-es te hülye vagy. Sőt... o.o
2015. szept. 10. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!