Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért csináljátok ezt?
Nem értelek titeket ha van egy kicsit túlsúlyosabb lány egyből le nézitek egyből jön a dagadt disznó jelzés mind azok ellenére hogy a lány ad a külalakjára mert edz formába akar jönni de ti ezt nem tudjátok.
El megy egy buliba és egyből a többi lány és fiú a háta mögött duruzsol és ő csak jól szeretné magát érezni de így ez nem megy neki...
Van egy bizonyos határ (nálam) amitől már nem elfogadható, mert igénytelennek tartom tőle. Ha annyira kövér, akkor azt jelenti, hogy nem elég igényes magára, hiszen nem törődik az esetleges kövérségből fakadó betegségekkel.
Ez csak az ingerküszöbömtől függ.
Egyébként ha kicsit túlsúlyosabb, az egyáltalán nem gáz, részben genetika is.
És ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak, lesz valaki, aki így fog szeretni, ahogy vagy. :)
igen az embernek van egy ingerküszöbe nem olyan emberre gondoltam aki 150-60 kiló mert azért az szerintem más. de ha mondjuk egy kis súlyfeleslege van akkor az is más szerintem.
Köszönöm a kedves szavakat.:)
Egyébként szerintem nem csináljuk ezt, csak van 1-2 ilyen srác.
Ha egy kis súlyfelesleg van, az nem okoz problémát. Aki az ilyen lányt (vagy akár fiút) ledisznózza, egyszerűen csak bunkó. De még egyszer mondom, szerintem nem ez a jellemző. (2. voltam)
Soha életemben nem csináltam ilyet... és nem is fogok :) Aki egyből ilyen jelzőkkel illet valakit... az egy nagy bunkó és nem is érdemes odafigyelni rájuk.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!