Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy fiú zenél?
Én a basszgitárt szeretem Pete Wentz miatt) de a dob is király;)
12/Lbocsi ha fiatal vagyok :( )
Hát figyelj. Ha mondjuk minimum egy országban laknánk, lélekszakadva rohannék hozzád. A fenébe is, a zenész fiúkat csak kedvelni lehet! Nézd, én öt hangszeren játszom, nálam például szempont, hogy a srác konyítson a zenéhez, túlzás vagy sem. Van egy cikk is, ami bizonyítja, hogy a zenész fiúk átlagosan esélyesebbek párkapcsolatok kialakítására, sajnos nem tudom linkleni, mert nem emlékszem, hol láttam.
Ez mondjuk, elég hülye kérdés, amúgy is tudhatnád (és szerintem tudod is), hogy egészen biztosan nem hátrány az, ha valaki zenél...(a csajodat pedig nem a gyakorin fogod megtalálni, ha erre megy ki a játék)
előző vagyok. azt mondod, nem látsz esélyt a párkapcsolatra. nos, én úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy a zenélés csak jó pont a lányok szemében, az, hogy valaki zenél, még nem lesz egyenértékű azzal, hogy biztosan párkapcsolatot alakít ki. például van egy osztálytársam, aki szintén dobol, de elég kövér és pattanásos. és igen, gonosz vagyok, hogy ezt mondom, de amíg nem lép valamit a teste helyrehozásával kapcsolatban, addig sajnos nem igazán fognak bukni rá a lányok.
hiába mondja mindenki, hogy "fogadd el magad" meg "így vagy tökéletes, ahogy vagy", mert szerintem úgy működik a társadalom, hogy annak meg kell feleni.
szóval ezt a kis prédikáció csak azért mondtam el neked, hogy ne alapozz mindent a dob-tehetségedre, bár ha a minden mondjuk 100 százaléknak felel meg, egy jó 30-at rakhatsz a dobolásra.
elmondom, szerintem hogy csajozz: legyél olyan igazi zenész, tudod, amilyenekért a lányok odavannak azokban a romantikus regényekben. az egész megjelenésed legyen zenész, ne csak a tudásod. ezzel arra célzok, hogy öltöködj úgy. tudod, egyes zenész fiúk nagyon különlegesen édesen néznek ki, a kis kockás ingeikkel, meg a gyűrött farmerükkel. és hát, a gúgöl a barátod, biztosan segít az egyéniséged kialakításában.
mert az egyéniséged a legfontosabb, ennek pedig tökéletes alapja lehet, hogy dobolsz. hajrá! :) Á
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!