Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy fiúnak van Xbox ONE-ja?
Figyelt kérdés
Mennyire jön be nektek egy next genes konzol? Randiznátok ilyen fiúval?
14/f
2015. júl. 26. 21:46
2/27 anonim válasza:
én nem az x-box alapján ítélek. 15L
4/27 anonim válasza:
Szerinted ki a pacif@şzt èrdrkel hogy van 1 xbox one-d? {-_-}
5/27 anonim válasza:
Én igaz fiu vagyok de lányként biztos nem az alapján randiznák vkivel, hogy milyen cuccai vannak.
6/27 anonim válasza:
Ezt a kérdést te komolyan gondoltad?!
7/27 True Damage válasza:
"Az xboxokra lesz legjobban nedves a pnátok..." /Tirpa/
8/27 anonim válasza:
Persze,csak akkor állok szóba ha van Xboxod..ha nincs,akkormeg mit képzelsz magadról,hogy hozzám mersz szólni?!
Remélem az iróniát érezted...szerintem az sem érdekel senkit ha az Xboxodot feldugod magadnak! :) 15/L :)
9/27 kérdező140 válasza:
Ez nem is kérdés csak felvágás hogy milyen cuccai vannak
10/27 anonim válasza:
Nekem van egy adag halászlevem a fagyasztóba. Ez bejön nektek lányok? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!